Vacature EXPERT WATERBEHEER 08/10/21 - 08/10/2021

 

 

De watering De Dommelvallei is een lokale waterbeheerder in Noord-Limburg die, samen met de provincie Limburg, de watering De Vreenebeek en de watering Het Grootbroek werkt rond watergebonden thema’s. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

 

EXPERT

WATERBEHEER

Bachelor-voltijds

Functie

·         Je realiseert watergebonden projecten.

·         Je gaat op zoek naar acties binnen het integraal waterbeheer waarbij je het evenwicht zoekt tussen alle stakeholders die actief zijn op het platteland en je creëert draagvlak om deze acties te realiseren.

·         Je adviseert omgevingsvergunningsaanvragen en machtigingen (watertoets) in samenwerking met de directie omgeving – waterbeheer van de provincie Limburg.

·         Je bent de verbindende kracht tussen de lokale besturen in het werkingsgebied.

·         Je denkt mee over de externe communicatie en het imago van de organisatie.

Profiel

·         Je hebt kennis van de wetgeving omgeving, integraal waterbeleid, landbouw- en natuurbeleid of bent bereid deze kennis op te doen.

·         Je hebt minstens het niveau professionele bachelor. Pluspunt: ervaring in de sector waterbeleid.

·         Je hebt kennis over de werking van lokale besturen.

·         Je werkt doelgericht. Resultaten op het terrein zijn belangrijk voor jou.

·         Je hebt kennis van het courante software MS Office – pluspunt: kennis van GIS.

·         Je werkt graag in teamverband en weet je omgeving te enthousiasmeren, je bent vlot in taal en geschrift, je hebt zin voor initiatief en bent creatief.

·         Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Loon

Je salaris wordt vastgesteld in de weddeschaal B1-B3. Functierelevante anciënniteit kan ingebracht worden. Je salaris wordt aangevuld met een aantal extralegale voordelen.

 

Solliciteren kan tot  uiterlijk 28 oktober 2021 door je sollicitatiebrief, CV en een kopie van het vereiste diploma te versturen via e-mail naar info@wateringdevreenebeek.be.  Het examen bestaat uit een schriftelijke proef, een persoonlijkheidstest en een mondeling examen.

Contactpersoon Patrick Golkowski, tel.: 0474 63 85 12