Wandeling startsein voor project ‘Onze Dommel’ - 18/01/2011

Onder de noemer ‘dromen, denken en werken aan de Dommel’ wordt de komende jaren het project ‘Onze Dommel’ ontwikkeld dat gericht is op hoe we de biodiversiteit in en rond de Dommel kunnen versterken.

We zijn echter nog op zoek naar meningen, visies, maar vooral ideeën en voorstellen over hoe de Dommel er in de toekomst moet uitzien. Daarom organiseert de watering De Dommelvallei op 5 februari een wandeling langs de Dommel. Samenkomst is voorzien aan de parochiezaal van Linde Peer om 13u30.

Heb jij goede ideeën of ben je nieuwsgierig naar het huidige beheer van de Dommel, kom dan zeker meewandelen. Tijdens de wandeling voorzien gidsen van de watering je van een woordje uitleg. Inschrijven is gratis, maar wel verplicht, en kan via info@wateringdedommelvallei.be of via 011 61 17 56 (vóór 1 feb.). Vergeet zeker je laarzen niet mee te brengen.

Dit project wordt gefinancierd met steun van de provincie Limburg, stad Peer, watering De Dommelvallei, Isis vzw en Natuurpunt Meeuwen-Gruitrode en Peer.