Annelies Gorissen verlaat de watering - 28/10/2011

Deze week namen we afscheid van Annelies. Zij was sinds 2008 in dienst van de watering en was verantwoordelijk voor het project “Beekrandenbeheer in de vallei van de Dommel en de Warmbeek”.  Annelies hebben we gekend als een gedreven en gemotiveerde jonge medewerkster die aan het project een eigentijdse en bijzonder succesvolle invulling heeft  gegeven. Het project werd dan ook bekend en zelfs bemind tot ver buiten de Noord-Limburgse grenzen.

Velen diensten, verenigingen en Vlaamse overheden kwamen met belangstelling kijken naar haar beekranden. Helaas is het project bijna afgelopen en is het voor de watering onmogelijk Annelies in dienst te houden. Zij heeft vanaf 1 november een nieuwe job aanvaard bij het provinciebestuur van Limburg.

We hopen dat de ervaring die ze in onze watering heeft opgedaan een verreiking zal zijn voor de uitbouw van haar loopbaan.

Het bestuur van de watering zette Annelies in de bloemetjes. Ook de vrienden van de technische dienst van de stad Peer waren van de partij.

 

We wensen Annelies veel succes toe!